Hvorfor eRestaurant Suite Pro?
Hvorfor lige eRestaurant Suite? Hvad med GRATIS support? Hvad med opdateringer? Opgraderinger?
Vi har udviklet et særligt program specielt til Pizza butikker, der dækker alle behov indenfor pizza salg og takeaway restauranter. Vi bruger ikke nogle færdige CMS som Wordpress eller Joomla. De fleste webshops derude er bygget på eksisterende CMS, og dette vil ikke tillade dig at gøre, hvad du har brug for eller gør det sværre. Alle vores kunder for det meste få gratis support for livet. Så du behøver ikke at betale for support, når du køber noget hos os. Andre fakturer for support og hjælp de tilbyder. Vi værdsætter vores kunder og ønsker at gøre dem glade altid, også efter køb vores software. Vi bliver ved med at sende opdateringer automatisk til vores eksisterende kunder GRATIS Vi bliver ved med at udvikle vores software, så dør den aldrig. Kunderne kan vælge at opgradere til nyeste version eller blot beholde deres nuværende version. Nogle leverandør glemme alt om det og deres kunder. Teknologien udvikler sig hele tiden og din webshop er nødt til at være up-to-date med det altid. Vi holder vores software opdateret med den nyeste teknologier og browser.
Udskriv

PRISOVERSIGT

ePizza Suite Professional tilbydes på mange forskellige måde alt efter dit behov og bugdet.

Plan 1

eRestaurant Suite Pro uden eNotifier
 
Når du vælge denne Plan, så får du dine bestillinger enten pr. SMS som kræver SMS kredit eller pr. e-mail hvis du vil gerne minimere omkostninger. Prisen er inkl. eRestaurant Suite Professional, unikt design, mobil-sider og webhotel.
Plan 2

eRestaurant Suite Pro med BON Printer
 
Kræver at du har en computer/bærbare i butikken samt internet forbindelse. Du får eRestaurant Suite Professional systmet, eNotifier, unikt design, webhotel, mobil-sider og mulighed for at leje en BON Printer eller køb af BON Printer til en billig pris..

Med denne pakke har du mulighed at udleje en bonprinter eller uden udlejning af bonprinter hvis du allerede har en bonprinter.
Kun kr. 199/mdr.
 Kun kr. 299/mdr
eller kr. 349/mdr. inkl. bonprinter udlejning
Plan 3

eRestaurant Suite Pro med trådløs eRestaurant Suite Boks
 
Kræver INGEN computer/bærbare og heller ikke internet. Du er kørende med vores trådløs boks som kræver ingen internet eller computer.
Prisen er inkl. eRestaurant Suite Pro, online betaling aftale, hjemmeside design, mobil-sider, webhotel, og udlejning af trådløs boks.
Plan 4

Engangsbeløb/betaling med/uden enten BON Printer eller Trådløs Boks

Her har du mulighed for at købe eRestaurant Suite Pro licens hvor du betaler kun én gang. Du får med i prisen, eRestaurant Suite Pro licens, unikt hjemmeside-design, google optimering, mobil-hjemmeside samt gratis support og opsætning af eRestaurant Suite Pro. Der er også mulighed for afdrag så slipper du for at betale de hele på en gang.
Kun kr. 350/mdr.
 RING for prisen
  1.  * Lej priser har en oprettelse på kr. 995
  2. ** Ved udlejning af BON Printer eller trådløs boks, skal der betales 2.000 kr. i depositum som betales tilbages ved fratrædelse og kun hvis printeren returneres uskadet, uden evt. store ridser eller lign. Ved skadet printer eller lign. fratrækkes et beløb fra det betalte depositum alt efter skade størrelsen og typen. Du kan derfor risikere at hele beløbet fratrækkes hvis printer er defekt eller kan ikke lånes ud igen til andre kunder.
  3. *** Det er muligt at købe printeren og derfor minimere udlejningsomkostninger. Spørg efter priser på nye BON Printer.

 

Engangsbeløb/købs Pakker

Pakke 1 Pakke 2
pc3Pakke 1 indeholde All-in-one computer + BONPrinter, eRestaurant Suite Professional med unikt hjemmeside design og mobil hjemmeside samt eNotifier.
 
Med Touch All-in-one PC får du mulighed at hænge den på væggen eller stil den på bordet ved kassen. Den er på "15 tommer og kan nemt placerings i forretningen. Denne PC er en touch skærm, så du kan betjene dine kunder hurtigere ved få kliks på skærmen.

ebson posprinter
 
Du får også en BON Printer med i pakken, så printes bestillinger automatisk eller manuelt alt efter dit valg.

Med denne pakke får du alt hvad du har brug for, for at komme i gang med online handel/webshop.


epizza box5Pakke 2 indeholde eRestaurant Suite Professional med unikt hjemmeside design og mobil hjemmeside samt eNotifier. Du skal selv sørge for en computer i din forretning.

Du kan også vælge at købe en SMS Printer boks med i pakken så slipper du for en computer men det kræver at du har en trådløs internet i din forretning.

Der er andre muligheder at få dine bestillinger i din forretning som kan være en løsning for dig. Kontakt os for nærmere oplysninger om denne pakke.

 

Pakke 3  Pakke 4
tabletPakke 3 indeholde en tablet + printer så kan du modtage og følg din chauffør på skærmen. Du kan både accepter, afvise eller angive tidspunkt for levering.

Med en tablet, kan så styr hele hjemmesiden. Du kan printer dagligrapport, sender sms'er, printer bestillinger igen, sender rabatkoder direkte til dine kunde.
 

smsprinter Pakke 4 indeholde en trødløs printer så slipper du for alle de andre udstyr hvis du fortrækker simpel og ligeud løsning. Du kan acceptere eller afviser bestillinger.

 

Her er en liste af vores priser på eRestaurant Suite Professional - Pizza & Takeaway bestilling system


Udlejning

Se ovenstående priser 

Éngangsbeløb

Ring

Antal produkter, tilbehøre osv.

Ubegrænset

Ubegrænset

Ordrer sporering

Transaktion omkostninger (provision/komission)

0%

0%

Send SMS til kunder (ordrebekræftelse pr. SMS)

Software opgraderinger & vedligeholdelse

 
(kun eNotifier)

99.9% oppetid

Data backups

Avanceret administration System

Mulighed for online betaling dankort og kredit card (Dankort - eDankort - Internationale kort) *

Offline betaling (kontant betaling, Kort ved levering)

Eget domæne

Unikt & professionelt design

Automatisk e-mail indberetning

Mulighed for direkte fax pr. ordre

Udskrivning af fakturaer

Gratis Mobil Hjemmeside

eRestaurant Suite eNotifier

Dags-, måneds- & års salgrapport

Søgemaskineoptimering. God placering på Google.dk

Automatisk nye ordrer udskrift * *

Gratis Support & Services

gratis i 12 måneder


Gratis redesign af hjemmesiden efter 24 måneder


cross

Avanceret statistikmodul

cross

Optimering til søgemaskinerne

Hosting pr. år

Gratis

595 / år

Oprettelse
betaling kun første gang


kr. 0

Unikt design og opsætning af din ny hjemmeside.

kr. 0

 

Bestil

Bestil

* Kræver ekstra omkostning til online betaling. Du skal ansøg for PBS aftale.
* * Kræver eRestaurant Suite eRestaurant hvilket er med i pakken gratis.

 


Vil du afprøve eRestaurant Suite? 
Vi har et demo wedsite hvor du kan afprøve vores produkt før købet eller besøg en af vores kunder der bruger eRestaurant Suite Professional.

Er der masse-tilbud? 
Ja, vi kan tilbyde pizzeria med 3 eller flere konto'er. Kontakt Salg for mere information.

Kontakt Os

Kontakt os i dag og få en uovervindelig pris. Klik Her

Support

Web Wap Solutions kunder support er tilgængelig 24 x 7 x 365!

Ring mig op

Bestil en telefon opkald og så ringer vi dig op og svar på dine spørgsmål. Klik Her